Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 11. epizoda – KK pozove Prabhakarovu porodicu na zabavu!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 11. epizoda – KK pozove Prabhakarovu porodicu na zabavu!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 11. epizoda – KK pozove Prabhakarovu porodicu na zabavu!

Sweety govori Siddhantu da je doktor rekao da će kokain nestati iz krvi za 12-16 sati. Siddhant kaže da do tad moraju biti izvan Delhija. Sweetyja zanima šta se dešava između njega i Anu. Siddhant mu ispriča da su bili prijatelji u detinjstvu, ali u tom odnosu je samo on bio prijatelj, nju je bilo sramota njega pred prijateljima. Sweety zaključi da je on rizikovao svoj život i dobio ovaj slučaj da bi se dokazao pred Anu. Siddhant negira to, sve se odavno završilo, on sad nema ništa sa njom.
Sa druge strane, Anu je u suzama, brine za Siddhanta.
Sutradan, Prabhakar iz novina sazna da je Siddhant dobio slučaj. Kad ga ne pronađe u sobi, pita Gayatri gde je. Ona mu odgovori da joj je rekao da ide na žurku sa prijateljima. Anu dođe tu pod izgovorom da je došla da čestita Siddhantu. Nije joj svejedno kad sazna da nije tu. Na izlasku sretne Siddhanta koji se upravo vraća kući. Počne da mu prebacuje gde je do sad, a potom mu otkrije da zna kako je dobio slučaj. Zar toliko ne ceni svoj život, šta ako njegovi saznaju? On je izaziva da im kaže. Anu se pita zašto brine za njega.
KK organizuje zabavu i govori svojoj ženi da će svi saznati za njegov san – postaće najbogatiji biznismen. On pozove Prabhakarovu porodicu na zabavu. Siddhant razmišlja kako će tom prilikom dobiti prečicu koju neće odbiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *