Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 8. epizoda – Srikant će biti direktor Reddy organizacije!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 8. epizoda – Srikant će biti direktor Reddy organizacije!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 8. epizoda – Srikant će biti direktor Reddy organizacije!

Srikant dođe kod KK-a koji mu kaže da ga je čekao. Tu je i Prabhakar. Srikant se uplaši da Prabhakar nije preneo KK-u za slučaj. Međutim, lakne mu kad ga KK sav srećan zagrli. KK zatraži od Srikanta da se zahvali Prabhakaru što ovaj i uradi, nakon čega mu KK saopšti da je zahvaljujući Prabhakaru odbor direktora odobrio njihovu organizaciju koja kontroliše imovinu/novac za drugu osobu, a direktor te korporacije će biti on, Srikant. Srikant se obraduje. Prabhakar mu čestita i doda da je dobio tu priliku jer mu je reputacija potpuno čista, neka je takvom i sačuva.
Špijun obaveštava Kartika da aviokompanija neće sklopiti dogovor sa njima (Reddyjevima).
KK kaže da će Anu biti u odboru direktora, a Kartik će biti glavni u dogovoru sa aviokompanijom. Treba da proslave. Prabhakar mu predloži da sačekaju sa proslavom dok ne sklope ugovor. Kartik kaže da je Prabhakar u pravu, treba da sačekaju. Odluči da zadrži za sebe informaciju koju je dobio. KK kaže Prabhakaru da mu potpuno veruje. Kartik pomisli kako to poverenje treba uzdrmati.
Anu priđe Srikantu i primeti da je zabrinut pa mu otkrije da zna da je upleten u slučaj sa drogom. Savetuje ga da veruje porodici pre nego strancu, jer ga stranci mogu iskoristiti. Srikant pita kako bi ga Siddhant mogao iskoristiti. Zatraži od nje da ne kaže KK-u. Anu pomisli kako Siddhant nije pravi izbor.
Siddhant proučava slučaj. Purva dođe tu i opominje ga da legne da spava. Shvativši da je slučaj o drogi, ona kaže da zna sve o tome pa se pravda da su njeni prijatelji pričali o tome. Siddhant je upozorava da nikad ne proba drogu. Srikant pozove Siddhanta i obaveštava ga da je KK zakazao pres konferenciju odmah posle suđenja. Siddhant ga uverava da ne brine za suđenje. Srikantova žena je čula njihov razgovor i zahteva da zna o kakvom suđenju je reč. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno