Zaboravi ako možeš 1. i 2. epizoda! Harun shvata da su Melda i Eda rodjene sestre!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 1. i 2. epizoda! Harun shvata da su Melda i Eda rodjene sestre!

By  | 

Zaboravi ako možeš 1. i 2. epizoda! Harun shvata da su Melda i Eda rodjene sestre!
1 epizoda
U ovoj seriji se radi Harunu (Serhanu Javasu), Fejazovom ( Fikret Hakan ) sinu, čiji je otac ( Fejaz ) bogati biznismen. Fejaz I Harun zajedno rade I vode porodični posao.U njihovoj kompaniji radi i lepa Melda. Melda živi u staroj kući sa ocem Džemalom, majkom Turkan, sestrom Edom I bratem Keremom.Harun kao dobar Meldin prijatelj nudi se da oženi mladu devojku ( Meldu ).

2 epizoda
Harun upoznaje Edu sasvim slučajno I sa njom provodi nekoliko romantičnih vikenda. Fejaz insistira da Harun oženi Meldu, pa Harun iz poštovanja prema očevoj odluci ostavlja Edu.Harun zajedno sa ocem odlazi kod Meldinih roditelja kako bih isprosio Meldu.Haruna tu dočekuje ogromno iznenadjenje jer shvata da su Eda I Melda zapravo rodjene sestre.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *