Eda mora na prijevremeni porođaj, Harun i Melda se vjenčaju

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – 49. epizoda – Eda mora na prijevremeni porođaj, Harun i Melda se vjenčaju!

By  | 

Eda mora na prijevremeni porođaj, Harun i Melda se vjenčaju

49: Eda, nakon pregleda dobija šokirajuću vijest, moraće na prijevremeni porođaj. Ukoliko se ne porodi, njen život je u opasnosti. Doktor joj daje malo vremena da razmisli, ali moraju što prije nešto poduzeti. Eda ne zna šta da radi. Došao je dan vjenčanja Haruna sa Meldom. On odlazi do Ede i govori joj da će na samo jednu njenu riječ on odustati od svega. Pita je šta krije od njega, ona negira da krije, njihovs kćerka Jagmur je dobro.

Poljube se, dok Melda oblači vjenačnicu u sobu. Ona ugleda kroz porozr njih dvoje. Ljubi ocu ruku i vjenčanje počinje. Eda, uprkos tome što joj je teškom, kaže Harunu da pristane na vjenčanje kako bi njena sestra bila srećna. Melda i Harun se vjenačaju, Eda im čestita. Harun saznaje za Edino stanje, ona je loše i povraća. Pada na zemlju.
Picture source: atv

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *