Zaboravi ako možeš 16. epizoda! Otac ošamari Edu!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 16. epizoda! Otac ošamari Edu!

By  | 

Zaboravi ako možeš 16. epizoda! Otac ošamari Edu!

Seval krisom uzima Edin telefon i cita poruke. Salje poruku Harunu da se vide. Pita se da li ce Tolga promeniti lepo misljenje o Edi kad vidi njeno pravo lice.Seval obecavaa Edi da moze prodati nakit njenoj tetki. Eda joj zahvaljuje na tome,jer joj je novac potreban. Harun zeli da mu Melda opet veruje. Ona nije sigurna da li ce posle svega opet moci to. Seval odlazi kod Tolge kuci. Donosi mu vest da se Eda tajno vidja sa Harunom. Tolga u to ne veruje jer je opcinjen Edom i mnogo je voli. Smatra da njegova drugarica Seval to radi zato sto mrzi Edu.

Kerem pita Edu da li jedan covek u isto vreme moze da voli dve zene. Posto od nje ne dobija odgovor,sa istim pitanjem odlazi kod Melde. Tolga zove Edu. Ona ga obavestava da ce verovatno prodati nakit sto ima. Tolga to ne zna i pita je sto mu to ranije nije rekla. Eda zove Seval. Ona se ne javlja jer joj je mobili iskljucen.Tolga prati Edu. U tom trenutku prilazi joj Harun. Zacudjen je sto mu ona salje poruku za sastanak, a zelela je da ga izbaci iz zivota zauvek. Dolazi Tolga. Svi troje su neprijatno iznenadjeni ovim neplaniranim susretom. Harun je ljut i povredjen ovim Edinim postupkom,okrece ledja i odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Tolga u trenutku menja lepo misljenje o Edi i pita je da li sve ljude koji je vole laze. Eda uplakana odlazi,svesna da joj ovu igru neko napravio kako bi odjednom izgubila i Haruna i Tolgu. Preplavljena je tugom i ocajanjem i kaze da ih sve mrzi. Dzemil je ljut na svoju cerku Edu. Eda posle kraceg cutanja odvraca ocu da je to njen zivot. Otac nenaviknut da se neko protivi njegovom stavu,udara samar Edi. Ovim njegovim postupkom iznenadjena su majka,Melda i Ferda. Otac se gorko kaje sto je udario Edu i proklinje sebe.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *