Zaboravi ako možeš- Batu je taj koji je oteo Jagmur

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – 52. i 53. epizoda – Batu je taj koji je oteo Jagmur!

By  | 

Zaboravi ako možeš- Batu je taj koji je oteo Jagmur

52: Harun pobijesni kada sazna da Jagmur nema. Batu je taj koji je oteo bebu. Kaže da će mu ona pomoći da rješi sve. Donosi je kući. Ali uznemiri se kada se bebino stanje krene pogoršavati i kada stalno plače. Turkan saznaje da je Jagmur oteta i uz Edu je. Eda dobije kutiju sa Jagmurinom odjećom. Saznaju gdje je, ali kada dođu, nikoga nema. Eda dobija poziv od kidnapera koji govori da je Harun imao šansu da spasi bebu, ali sada je već kasno…

53: Eda je šokirana kada dobije poziv od kidnapera (Batua) koji joj kaže da je Harun mogao da spasi Jagmur, ali nije uspio. Fejaz saznaje da mu je unuka nestala, a ni Tolge nema. Eda polaže sve nade u Haruna. Turkan shvata da je pogriješila u vezi Ede i da ona i Harun moraju biti zajedno u ovim trenucima. Harun čini sve kako bi spasio Jagmur.
Picture source: turkdizi.tv

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *