Z- Harun i Eda se pomire, moraju reći Jagmur istinu

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – 73. i 74. epizoda – Harun i Eda se pomire, moraju reći Jagmur istinu!

By  | 

Z- Harun i Eda se pomire, moraju reći Jagmur istinu

73: Harunu je jako neprijatno što su Aras i policija prisutni. Neizbježno je suočavanje sa Arasom. To će biti noć sa izmiješanim Edinim emocijama, kratki trenuci sreće, praćeni neočekivanom tugom. Turkan saznaje da je FErda trudna i ne zna šta da radi. Susret sa mužem nakon 4 godine daleko je od sreće. Eda vidi drugo Arasovo lice, Harunu smeta njegovo prisustvo.

74: Sukob između dva zaljubljena čovjeka dobija nove dimenzije. Na kraju ljubav ipak prevagne i bura emocija između Ede i Haruna. Harun i Eda koji su uživali u sreći što su se sreli, moraju da rješe jedno pitanje. Da kažu istinu Jagmur. Shvataju da to neće biti lako. Aras je ispitan od strane policiju u vezi ubistva advokata. Ima novi cilj, Harun. Njemu je zadovoljstvo da okleveta Haruna. Harun i Eda koji misle da su loša vremena iza njih, suočavaju se sa bolnom sudbinom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *