Jagmur nalazi Meldinu i Harunovu sliku sa vjenčanja

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – 92. i 93. epizoda – Jagmur nalazi Meldinu i Harunovu sliku sa vjenčanja!

By  | 

Jagmur nalazi Meldinu i Harunovu sliku sa vjenčanja

92: Harun vidi Edu u hotelu sa Arasom i nastaje nesporazum. Ferda prolazi kroz najveću krizu u životu, Turkan je podržava. Melda se nalazi sa Batuom, Harun mora da objasni činjenici Ed i njoj. Kerem priča emotivno sa majkom. Prvi Jagmurin rođendan koji će proslaviti sa roditeljima će biti nezaboravan za sve. Koji će događaj da šokira Jagmur na njen dan? Da li će Harun i Eda da primjete opasnost pred njima? Ili će klovn da odigra najgori dio na srećnom danu?

93: Jagmur nalazi Harunovu i Meldinu vjenčanu sliku. Za Meldu nema povratka, napravila je važnu odluku u svom životu. Turkam misli da je Kerem u zatvoru. Eda saznaje šta je Jagmur saznala i pita se kako njena starija sestra Melda može to da uradi. Suočavaju se.
Harun prati Batua i na jedan korak je od njea. Edže pati i želi da se noćna mora završi. Odlučna je da uradi jedinu stvar koja je preostala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *