Zaboravi ako možeš - Jagmur saznaje da joj je Eda majka

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – 77. i 78. epizoda – Jagmur saznaje da joj je Eda majka!

By  | 

Zaboravi ako možeš – Jagmur saznaje da joj je Eda majka

77: Vidjevši Arasa pred sobom Eda je zbunjena, Harun je ljut na njega. Drugo iznenađenje čeka Haruna kada Aras dođe u njegovu kuću i priča sa Edom. Eda je ljuta na Edže. Ferda koja je izbacila Turkan na ulicu, ima osobu koju ne želi da čeka. Ovaj događaj će odjeknuti kao bomba u porodici Guler. Za Turkan počinju teška vremena. Aras živi gušeći svoju ljubav prema Edi. Eda se pita da li se nešto desilo između Edže i Haruna. Jagmurina hladnoća i grozno poinašanje još više čine Edu očajnom. Šta se krije iza Batuovih interesa koji su razumni i blizu Nise? Da li on zaista misli da voli svoju ženu ili je to još jedna zamka? Melda se nalazi pored Haruna. Harun i Eda prolaze kroz težak period. Moraju objasniti istinu Jagmur. Edže čini sve kako ne bi izgubila Haruna i Jagmur.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


78: Jagmur saznaje da joj majka nije mrtva i da je napustila, suočena je sa činjenicom da joj je Eda majka. Harun i Eda čekaju njenu reakciju. Jagmur je ljuta i bijesna. Batu se pita da li je Aras saznao njegov pravi identitet, njegov poziv ga uznemiri. EDi je teško zbog Jagmurine reakcije. Kao i Harunu. Turkan im pruža podršku. Za Cemila koji se opet posvađa sa Harunom više nema povratka. Samo jedan put je preostao Edže, da razvdoji Edu i Haruna zamoli Batua za pomoć. Ona ima i drugi plan koji uključuje Arasa. Eda sve lošije podnosi Jagmurine rekacije. Edžin plan se polako razvija, koji uključuje zamku za Arasa.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *