Zabranjena jabuka 21. i 22. epizoda! Yildiz je trudna?!

Turske Serije

Zabranjena jabuka 21. i 22. epizoda! Yildiz je trudna?!

By  | 

Zabranjena jabuka 21. i 22. epizoda! Yildiz je trudna?!

21 epizoda

Alihan I Zejneb konačno odluče da žive sreću koju zaslužuju, te nadoknadjuju izgubljeno vreme. Halit saznaje celu istinu o Yildiz, te se strašno nazljuti. Yildiz izgubi I Halita I Kemala, ali ona nema nameru da prihvati poraz.

22 epizoda

Halita šokira kad mu doctor čestita I govori da je Jildiz trudna, te da će postati otac. Ender je uništena nakon što sazna za trudnoću. Jildiz igra veoma rizičnu igru kako bi ostala u braku. Doktor govori Halitu da je beba dobro, ali da nema nerviranja I teških poslova. Ender donosi dokaze Halitu da Jildiz lažira trudnoću. Halit ne veruje ni njoj, ni Jildiz, te dovodi doktora koji će uzeti od Jildiz krv. On joj govori da će završiti sa brakom ako ga je lagala. Halit dolazi I grli Yildiz, te se izvinjava što je sumnjao u nju I obećava da će biti dobar otac. I Yildiz samu iznenadi vest o trudnoći. Zejneb sazna da je Alihanov avion nestao.

Sve epizode serije Zabranjena jabuka

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *