Zabranjena jabuka 60. i 61. epizoda!

Turske Serije

Zabranjena jabuka 60. i 61. epizoda!

By  | 

Zabranjena jabuka 60. i 61. epizoda!

60 epizoda

Bitke Nadira, Šahike, Halita i Ender u kompaniji dobijaju novu dimenziju. Šahika odvede Halita u firmu kod Lejle kako bih je proverio. Lejla je šokirana. Nadir takodje iznenadi sve prisutne poklonom iznenadjenja dok je pokušavao da puca u Halita preko Jildiz. Ender naredi nekome da prati Šahiku.

61 epizoda

Yildiz i Ender stvaraju jedinstvo i pokušavaju da oteraju Šahiku, ali da li će u tome uspeti? Halit je suočen sa Nadirovim potezima i odluči da neće ćutati. Nadir dobija veliku pomoć od osobe od koje Halit to nije očekivao. Yildiz poveri dete Zehri, a ona ga zameni u parku. Zehra je šokirana, kada Yidliz dovede dete kući. Ender govori sinu za svoje planove. Jildiz i Eder uspevaju da poraze Šahiku.

Sve epizode serije Zabranjena jabuka

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site