Zabranjena jabuka od 31. do 33. epizode!

Turske Serije

Zabranjena jabuka od 31. do 33. epizode!

By  | 

Zabranjena jabuka od 31. do 33. epizode!
31 epizoda

Yildiz i Ender saradjuju, kako bi se okončalo ujedinjenje Kemala i Zehre. Alihan ne želi da veruje u saradnju Zejnep i Dundera i traži način da to razotkrije. Kemal shvata da je u igri. Yildiz će skupo platiti što veruje pogrešnoj osobi.

32 epizoda
Yildiz dosta ucenjuje Halita, a on na sve pristaje. Yildizina rodjaka smatra da je Yildiz zatrudnela kako bi rastavila Zehru sa porodicom. Zejneb upotrebljava Dundara da u potpunosti razbije Alihanovo srce.Alihan se i dalje ljuti na Halita, iako je pitanje da li je on Alihanov otac.Nakon pisma koje prima od Halita, Alihan je siguran da je te noći Halit bio sa njegovom majkom.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site