Zakletva 146. i 147. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 146. i 147. epizoda!

By  | 

Zakletva 146. i 147. epizoda!

146. epizoda

Emir je ljut na majku, iako je Rejhan spremna da potpiše papire. Obavlja se veridba. Suna traži od Tadžija da je ukrade, te joj kaže da ako on odbije da joj pomogne, ona će svakako nešto smisliti. Emir odlazi sa Rejhan kod Sune, te saznaje da Suna zna za očevo zdravstveno stanje. Emir odvodi Rejhan u vilu, te obaveštava porodicu da je od sada Rejhan glavna u konaku, te da će svi slušati isključivo nju. Džavidan je šokirana.Emir ponavlja da je gazdarica konaka sada njegova supruga, Rejhan.

147. epizoda

Emir govori majci da joj je dosta praštao, a razlog je jer mu je majka, ali toga više neće biti. On joj kaže da je dosta vremena bila cela kuća njena obaveza, vreme je da odmori. Svi su uzbudjeni zbog venčanja, te ženski deo sa Rejhan bira venčanicu.Tadži kaže Suni da će uraditi šta ona traži od njega, ali da mu obeća da će prvo prisustvovati venčanju. Jondža govori Talazu da mu neće više pomagati.

Sve epizode serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site