Zakletva 242. epizoda! Rejhan se budi pre operacije!

Turske Serije

Zakletva 242. epizoda! Rejhan se budi pre operacije!

By  | 

Zakletva 242. epizoda! Rejhan se budi pre operacije!
Emir govori Melike sve što se dogodilo prethodnih sati i kaže da je sada Rejhan mnogo ljuta na njega. Melik kaže Emiru da ga razume i da im preostaje samo da se mole.

Džavidan je pokraj Hikmeta i kaže mu da je dobro što je u krevetu, inače bi bio svedok gluposti koje izgovara njegova snaja i svedok njene ( Džavidanine ) pobede.Džavidan kaže da je glupa i da će uništiti sebe, a njoj će ostati unuk. Čak i da ne umre, nastaviće da živi kao neplodna.

Džemre priprema poklon za Džavidan, a Talaz je zabrinut što ona samo o njoj razmišlja.Emir kaže Rejhan da se kaje i da će učiniti sve da i ona i beba žive. Rejhan kaže da je dugo čekala da to od njega čuje.Rejhan i Emir govore porodici o svojoj odluci da zadrže bebu.Zejnep plače zbog Rejhanine odluke, jer sve koje je volela su umrli.Narin i Kemal saznaju za Rejhaninu odluku i pokušaju da je odgovore od radjanja bebe.

Sve epizode serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *