Zakletva 242. epizoda! Rejhan se budi pre operacije!

Turske Serije

Zakletva 242. epizoda! Rejhan se budi pre operacije!

By  | 

Zakletva 242. epizoda! Rejhan se budi pre operacije!
Emir govori Melike sve što se dogodilo prethodnih sati i kaže da je sada Rejhan mnogo ljuta na njega. Melik kaže Emiru da ga razume i da im preostaje samo da se mole.

Džavidan je pokraj Hikmeta i kaže mu da je dobro što je u krevetu, inače bi bio svedok gluposti koje izgovara njegova snaja i svedok njene ( Džavidanine ) pobede.Džavidan kaže da je glupa i da će uništiti sebe, a njoj će ostati unuk. Čak i da ne umre, nastaviće da živi kao neplodna.

Džemre priprema poklon za Džavidan, a Talaz je zabrinut što ona samo o njoj razmišlja.Emir kaže Rejhan da se kaje i da će učiniti sve da i ona i beba žive. Rejhan kaže da je dugo čekala da to od njega čuje.Rejhan i Emir govore porodici o svojoj odluci da zadrže bebu.Zejnep plače zbog Rejhanine odluke, jer sve koje je volela su umrli.Narin i Kemal saznaju za Rejhaninu odluku i pokušaju da je odgovore od radjanja bebe.

Sve epizode serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site