Zakletva 60. i 61. epizoda! Da li je Rejhan mrtva?!

Turske Serije

Zakletva 60. i 61. epizoda! Da li je Rejhan mrtva?!

By  | 

Zakletva 60. i 61. epizoda! Da li je Rejhan mrtva?!

60 epizoda

Jondžajavlja Emiru da je Džemre imala saobraćajnu nesreću, te on užurbano odlazi jer zna da je Rejhan bila sa njom. Džavidan je zbunjena i pita seda li je Džemre toliko bila spremna daleko da ode? Svi su zabrinuti za Rejhan. Emir je ne nalazi u bolnici, a policija mu daje njenu tašnu koju suu autu našli. Emir je slomljen jer misli da je Rejhan mrtva. Ipak, iznenada on koči automobil i ugleda pred sobom Rejhan, te je jako grli, dok je ona njegovim ponašanjem zbunjena.

61 epizoda

Emir dovodi Rejhan kući.Suna svima pokazuje da ima osećaje u nožnim prstima, što sve obraduje. Lejlu otac nagovara da je Kemal potplatio ljude da ga pretuku u zatvoru, te Lejla odlazi da razgovara sa Kemalom kako bi shvatila da li jeto istina. Džemre se budi u bolnici. Emir sa Džavidan i Rejhan odlazi u poseti Džemre, dok se ona pretvara da sene seća dela svog života, te da ne zna da je Emir oženjen.

 

Sve epizode serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *