Zakletva 200. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 200. epizoda!

By  | 

Zakletva 200. epizoda!

Yusuf govori Emiru da mogu otići u policiju, rećiće isto. Emir mu kaže da mu prvo da kamere. Yusuf kaže da ih stvarno nema, prodao ih je u otpad sa drugim stvarima. Zatvorenice u zatvoru slave što će Rejhan izaći iz zatvora.

Dok je Rejhan u zatvoru, Emir i Zafer traže u radnji otpada kamere, iako za sada bez rezultata. Zafer pokuša da ubedi Emira da krenu,jer ne mogu ništa naći, te samo gube vreme. Džavidan je uplašena i napeta te zove Talza.On joj govori da je Yusuf pronadjen i da je na saslušanju, ali on ( Talaz ) ima nov plan. Biće sproveden već sutra. Džavidan mu kaže da šta god da je smislio, neka uradi odmah večeras. Talaz joj govori da sve će biti ujutru, razotkriveno na miran način.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *