Zakletva 230. epizoda! Talaz spasi Džavidan!

Turske Serije

Zakletva 230. epizoda! Talaz spasi Džavidan!

By  | 

Zakletva 230. epizoda! Talaz spasi Džavidan!

Rejhan govori Melik da joj je ta beba jedina šansa da postane majka. Melik je savetuje da potraži drugo mišljenje, kaže joj da iako bude isto, sada postoje različiti tretmani. Rejhan se složi da je možda to greška.Melek je savetuje da ode u bolnicu I da o tome obavesti Emira. Rejhan odbija da još uvek bilo šta kaže Emiru.

Talaz spašava Džavidan I nakon toga pokuša da je osvesti. Kada se probudi, Džavidan ga optužuje da je pokušao da je ubije.Talaz je uznemiren, kaže da joj je telefon bio ukraden, on nije krivac, on je spasio, treba da mu bude zahvalna.
Rejhan odlazi u bolnicu. Sevda kaže da se nije nadala tako brzoj odluci. Rejhan traži da se ponove sve analize.Sevda joj kaže da može u drugoj bolnici uraditi rezultate, ali na kraju pristaje da ih ponove.

Kemal govori Šehrije da pripremi gostinjsku sobu za Narin.Talaz se vraća kući. Džemre je zabrinuta. Talaz joj kaže:“Bravo, uhvatila si onu vešticu Džavidan.“Džemre je zbunjena i pita ga zar nije ljut.Talaz joj kaže da je spasio, ali da ne brine, nije nju odao.On joj kaže da je Džavidan na putu za kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *