Zakletva 244. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Zakletva 244. epizoda!

By  | 

Zakletva 244. epizoda!

Emir se izvinjava ako pitanje nije na mestu, ali je pita da li je u odluci podržava suprug. Žena kaže da on nije mogao da prihvati njenu odluku. Nestao je pre 4 meseca, prijavili su policiji nestanak, ali nista. Kaže da je on ne bi ostavio samu, sigurno mu se nešto dogodilo. Ona kaže da se za par dana poradja, možda će umreti, želi da Ahmeta vidi poslednji put, da ga uhvati za ruku ( Emir se seti kad je on odlučio da ode).On joj kaže da će joj pomoći da nadje Ahmeta. Žena se zahvaljuje njemu i Rejhan.

Rejhan i Emir nalaze Ahmeta. Ahmet odbija da razgovara sa Emirom. Emir mju kaže da mu je žena dosta loše i da se čak i u tom stanju brine za njega i želi da ga vidi. Ahmet kaže da je on umro 1 000 puta dok je iščekivao da li će ona umreti ili preživeti.Rejhan mu kaže da će se Nuraj poroditi ovih dana i da joj je potreban.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno