Zakletva 27. i 28. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 27. i 28. epizoda!

By  | 

Zakletva 27. i 28. epizoda!
27 epizoda

Rejhan je sve teže da sakriva istinu od svih i da održi obećanje dato Hikmetu. Ona smatra dai njegova deca trebaju biti upoznata sa njegovim zdravstvenim stanjem. Ipak, Hikmet želi da to ostane tajna. Emir se sve više vezije za svoju ženu. Lejla, počinje da sumnja u novu dadilju. Odlazi kod Kemala, ali ne zatiče Masal u kući.

28 epizoda

Lejla obaveštava Kemala da Masal nije kući sa dadiljom, te navodi da se boji daje dete kindapovano. Ona paniči i traži od Kemala da zove policiju. Pored policije, u potrazi za Masal se uključuju i Kemal i Lejla. Lejla nailazi na trag, te rizikuje svoj život kako bih spasila Masal.

Sve epizode turske serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site