Zakletva 343. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 343. epizoda!

By  | 

Zakletva 343. epizoda!

Feride se oprašta sa Yigitom. Govori mu da je želela da ga uvek grli, gleda kako ide u školu, ali život je hteo drugačije…Žena može postati majka iako ne rodi. Ona ga moli da joj oprosti, govori da ovo radi zbog njega, pita ga da ne bude ljut na nju i da je nikada ne zaboravi, jer ona njega neće.

Emir zove iz pritvora Feride da je pita da li je dobro. Ona potvrdi, iako priznaje da joj je teško otići, i zahvaljuje mu na svemu. Feride sa koferom napušta vilu. Umit je pred vratima i pita je gde je krenula. Feride laže da je krenula kući, neće više da radi u vili. Tači obaveštava Emira da je Umit odveo Feride.
Taci stoji ispred Umitove kuće. Ozlem dolazi kako bi bila pored Feride i kako bi je zaštitila od Umita. Sa druge strane Džavidan počinje da mrzi Feride , jer je njen sin u zatvoru zbog nje.Po Emirovim upistvima, Tači uspeva da izvuče Feride iz kuće. Umit je svestan da Emir Tarhun stoji iza svega.Kemal je napadnut i oduzeti su mu dokazi da je Hikmet želeo razvod.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site