Zakletva 346. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Zakletva 346. epizoda!

By  | 

Zakletva 346. epizoda!

Emir govori Umitu da ‘e mu on naplatiti za svo zlo i greške koje je počinio. Umit mu govori da je on pametan čovek, znao je da nema dokaza, pa je rešio da pravdu uzme u svoje ruke. Emir mu kaže da zna da mu je on ubio oca i da je počinio i osrtala ubistva, sada će mu sve priznati, jer njegovo strpljenje ima granicu.

Emir ga pita zbog čega mu je ubio oca. Umit se seća kako je Hikmet razgovarao sa Feride i podržavao je i govori mu da je on to zaslužio. Džavidan se ponovo suprostavlja Songul. Narin saznaje pol bebe.

Feride dolazi i sprečava Emira da ubije Umita. Govori mu da mora da razmišlja na Yigita i svoju porodicu. Emir joj govori da ako nemaju dokaza, on će ponovo biti na slobodi, neće ga pustiti dok sve zločine ne prizna, a ako to ne učini, kazni će ga svojim rukama. Narin govori Kemalu i ostalima da nosi devojčicu.
Feride zove Kemala da dodje.Govori mu da Emir želi da ubije Umita, jer je saznao da mu je on ubio oca. Kemal se seća kako nije verovao u Emirove sumnje.Emir i Umit se nalaze u prostoriji sa azotnom kiselinom. Umit mu kaže da je lud, oboje će umreti. Emir onesvesti Umita i izlazi. Kemal i Feride koji tu dolaze ubedjuju ga da ne sme da ubije Umita, ne sme postati ubica.

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno