Zakletva 404. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 404. epizoda!

By  | 

Zakletva 404. epizoda!

Emir saznaje od Ujaka Suata da je Ahmet pretio Gulperi da će smestiti njega ( Emira ) u zatvoru, ukoliko ga ona ne bude slušala. Emir odlazi kod Ahmeta i zabranjuje mu da stupa u kontakt sa Gulperi. Kemal beži iz Naranine spavaće sobe pre nego što Šehrije udje. Narin ih pita gde je Kemal i govori da ga je videla. Oya joj kaže da ima temperaturu i da zbog toga tako misli. Oya i Šehrije smatraju da je Narin potrebna stručna pomoć.

Ahmet zove Tulay i govori joj da Emir zna sve.Tulay odluči da igra na poslednju kartu i da ispriča sve Kadriji. Gulperi se pakuje da napusti Eirovu kuću. Meltem je uplašena jer ne zna da li je Kemal živ ili nije. Priseća se njegove pretnje. Tulay odlazi kod Kadrije i govori joj sve o vezi izmedju Gulperi i Emira. Gulperi je u njenoj priči prikazana kao žena bez morala.Kemal saznaje za iskopavanje sopstvenog groba i sumnja da je Meltem tražila DnK. Gulperi odlazi. Emir je prati , govori joj da zna sve i da može da se vrati. Oboje su srećni. Dolaze kući. Kadrije im kaže da ona zna celu njihovu špriču i da oni oraju da se razvedu odmah. Meltem dobija poziv iz laboratorije i saznaje da Dnk umrlog ne pripda Kemalu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije Zakletva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site