Zakletva 406. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 406. epizoda!

By  | 

Zakletva 406. epizoda!

Emir pokušava da objasni tetki da greši u vezi Gulperi. Narin nalazi sliku sa Kemalom koju mu je dala dok je bio u zatvoru i sada je sigurna da je Kemal živ.Prikazuje se Hakan kako zove Kemala i govori u da je Narin blizu i da treba da bude obazriv. Kemal se pakuje u žurbi i zaboravlja fotografiju.Gulperi je povredjena sa tetkinim rečima i ne silazi na večeru. Kadrije zabranjuje Eiru da je zove, a on demonstrativno napušta kuću. Tulay pokušava da glumi dobru buduću snaju pred Kadirijim očima.Ipak Yigit je stalno zanemaruje i pokazuje koliko je vezan za Gulperi.

Emir je kod Hasana.Hasan mu govori da ne brine i da će Kadrije zavoleti Gulperi kada je bolje upozna. Kadrije ide korak dalje i zabranjuje Gulperi da bude uz Yigita, uz obrazloženje da ona koristi dete da bi bila sa njegovim otcem.Kadrije je pita zbog čega je i dalje u kući kada joj je rekla da ide.Gulperi se pakuje i pokušava da napusti kuću. Satznajemo da je kao mlada devojka Kadrije bila napuštena tokom veridbe i sada se poistovećuje sa Tulayem i mrzi Gulperi.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site