Zakletva 79. i 80. epizoda! Džemre truje Sunu?

Turske Serije

Zakletva 79. i 80. epizoda! Džemre truje Sunu?

By  | 

79 epizoda

Rejhan sumnja da je Džemre toliko zla, da se zbog nje Sunino stanje pogoršalo.Rejhan pokušava da bude u Emirovoj blizini, kako bih joj on oprostio. Kemal govori supruzi da je Masal imala mnogo tužno detinjstvo, a onda je Lejla ušla u njen život i sve promenila. Govori da je Lejla nakon toga umrla, a Masal je bilo potrebno dugo da se od toga oporavi.

80 epizoda

Lejlin otac dobija uslovnu slobodu, te izlazi iz zatvora. Rejhan odnosi apoteku Lejline lekove, te od apotekara saznaje da se oni izdaju samo na crveni recept i da imaju teške posledice, mogu izazvati čak i samoubistvo, te su od skoro i zabranjeni. Džemre povećava dozu lekova Suni. Rejhan se suprostavlja Džemre, te joj preti policijom. Džemre uništava lek kao dokaz. Rejhan je ošamari.

Sve epizode turske serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site