Završava se Somijina priča nakon 6 godina! Kraj serije?

Najave za indijske serije

Završava se Somijina priča nakon 6 godina! Kraj serije?

By  | 

Završava se Somijina priča nakon 6 godina! Kraj serije?
Članak napisala Maja. 🙂

Svemu dođe kraj u jednom trenutku, pa tako, iako je možda teško sada poverovati, i seriji “Shakti – Astitva Ke Ehsaas Ki” na našim prostorima prevedenoj prosto kao “Sestre”. Ova slavna serija počela je s prikazivanjem 30. maja 2016. godine u Indiji u udarnom terminu od 20:00 u kojem se ranije prikazivala “Mala nevesta”. Taj termin, kao i jako neobična i zanimljiva radnja serije doveli su je do velike gledanosti i čak do toga da se nekoliko stotina njenih epizoda prikazuje i na našim prostorima. Uprkos tome što je serija prestala s prikazivanjem na našim prostorima tokom kovid pandemije, naš sajt je nastavljao redovno da postavlja nove epizode ove serije i da tako omogući svima da je isprate do završnice. Kako se čini prema svim indijskim medijskim izvorima, ta završnica se bliži.
Naime, na istom kanalu – Colors TV je 9. avgusta 2021. počela s prikazivanjem “Mala nevesta 2” u udarnom terminu od 20:00. Zato je “Shakti” bila premeštena u kasniji, slobodno rečeno – najnepovoljniji mogući, termin: 22:30. To je dodatno dovelo do toga da gledanost serije padne, i to je jedan od razloga zašto je odlučeno da se šou privede kraju. Drugi razlozi uključuju: ponudu glumici Đigjasi Sing (igra ulogu Hir) da glumi u novoj sezoni serije “Thapki Pyaar Ki” u čijoj prvoj sezoni je ona igrala glavnu ulogu i ponudu glumici Rubini Dilaik (igra ulogu Somije) da glumi u bolivudskom filmu “Ardh”. Obe glumice su prihvatile te ponude, što bi značilo da više ne bi imale vremena da igraju svoje uloge u seriji “Shakti”. Serija bez njih dve glavne junakinje, složićemo se svi, ne bi imala smisla.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site