Zehra 3 i 4 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 3 i 4 epizoda

By  | 

Zehra 3 i 4 epizoda

3 Epizoda

Azad pokusavada ubedi majku Nuzin da je to pogresno i da je Zehra samo dete.Medjutim ona ne dozvoljava da se u pitanje dovodi njena odluka.Melek seta sa Elif i Elif joj govori da njena sestra mnogo uci i da i ona zeli da postane uciteljica.

4 Epizoda

Azad je ranjen,hitna pomoc ga odvozi u bolnicu.Zehri brane da pohadja skolu.Melek odlazi kod Rasita,Zehrinog oca,pita za Zehru i kaze mu da je pozove.Zehra zbog straha od oca govori uciteljici da je boli stomak i da zato ne moze da pohadja nastavu.Melek joj kaze da je jedan njen rad poslala na takmicenje.

Melek saznaje da je Azad u bolnici.Azad je uspesno operisan i sada je dobro.Resit zeli da se svadba sto pre obavi dok je Azad jos u bolnici.Zehra se ne miri sa odlukom oca da se tako rano uda.

Ali zove policiju i prijavljuje sam sebe da je ranio Azada.Policija ga odvodi u zatvor.Ali kod inspektora kaze da je on ranio Azada i pita zasto ne veruju u istinitost njegove izjave.Ali ne zeli tu svadbu isto kao i Zehra.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site