Zehra 69 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 69 epizoda

By  | 

Zehra 69 epizoda
Rasat i Fermon kupuju lokal za radnju.Fermon pita Rasata, odakle mu novac.Zehra srece, Sunu u prodavnicu.Suna pita Zehru za Alija,kako je. Zehra joj govori da nije dobro, da ne izlazi iz sobe i ne jede nista.Zehra moli Sunu da se vidi sa njum, da ga ubedi da ne odustane od vezbe da bi stao na noge.Zehra govori Suni da ce ga ona dovesti na mesto gde su se vidjali.

Melek i Azat se nalaze. Azat govori Melek, da ima nesto vazno da joj kaze.Melek misli da ce je zaprositi i govori mu: vidim da ti je tesko, udacu se za tebe.Azat je samo gleda. Melek ga pita,zar nisi to hteo da me pitas, da se udam za tebe.Azat govori da ne moze da je ozeni.

Devran ide kod coveka koji je ranije oteo Melek i Azata i govori mu da mu treba usluga. On zeli da otme uciteljicu. Azat govori Melek, da je hteo da je ozeni, ali da ne moze, mora da ide u vilu kod svoih, potreban im je.Fermon dolazi kuci i zatice BErerfin kako uzima tablete i pita je sta radi,trazi od nje odmah da se spremi, jer je vodi lekaru.

Melek dolazi kuci uplakana, Fatima je pita sta joj je. Melek joj govori da je Azat nikad nece ozeniti. Azat govori Ibrahimu da je izabrao da postane aga a odustao od Melek. Zehra ulazi u Alijevu sobu i pita ga da li hoce da ide sa njom da vidi Elif, jer drugacije nece da je puste.On pristaje da ide sa njom.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site