Zehra kratak sinopis i fotogalerija! - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra kratak sinopis i fotogalerija!

By  | 

Zehra kratak sinopis i fotogalerija!

Poslala čitateljka Methi.

dyemal

serija yehra

original

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Zehra…devojčica koja je sa svojih 14 godina proživela ono što mnogi nisu.Udala se kao dete,postala majka,trpela batine svih ukućana…

Kao i svako dete volela je igru,imala je svoje snove,želela je da postane učiteljica i volela je da ide u školu.Nije ni slutila da je sudbina za nju imala druge planove.

Na rođenju su je baba i deda razdvojili od majke i dali je jednom sasvim običnom seljaku,Rašitu.Njena majka mislila je da je mrtva.Rasla je sa Rašitom ,njegovom ženom i njihovom decom Elif i Fermanom.<p/>

Ferman se zaljubljuje u kćer bogatih Kirmana,Berfin.Njihova ljubav je početak svih Zehrinih problema.Ferman i Berfin pokušavaju da pobegnu,ali ih njeni hvataju.Da ih ne bi ubili Zehra mora da se uda za Alija,Berfininog brata od strica,razmaženog i bogatog momka u kolicima koga uopšte i ne poznaje.Melek,Zehrina učiteljica i Azat,Alijev brat su jedina svetla tačka porodice Kirman,na sve načine pokušavaju da joj pomognu,ali svaki put do biva bezuspešno. Njih dvoje su uvek pomagali Zehri,ali ih je sprečavao Devran,koji je zaljubljen u Melek i oženjen Lejlom,koja je ljubomorna na Melek i na sve načine pokušava da je ubije.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site