Želim da te volim - 85. i 86. epizoda! - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – 85. i 86. epizoda!

By  | 

Želim da te volim – 85. i 86. epizoda!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
 85. epizoda:
Lukrecija se nađe sa nekim čovekom da bi prikupio neke lažne dokaze u istrazi koja se vodi za Florenciu, neka učini da stignu do Maurovog istražitelja, na takav način da on nastavi zadržati nadu da će je naći. Mauro kaže srećan Cesaru da Manuel i Genoveva sadrže jednu sentimentalnu vezu, na šta mu njegov sin kaže da to nije novost, već da je novost da ta veza postoji još od pre nekoliko godina, ali su je sada napravili javnom.

Ulises poseti Cipriana u njegovoj kući, veli mu da priželjkuje da se Marijana vrati da živi pored njega, Cipriano ga pita je l zainteresovan za njegovu ćerku, Ulises prihvata. Tvrdi mu da je želi kod njega, a Cipriano će mu pomoći. Ivan predloži Marijani da bude njegova supruga, da bi mogli oformirati jednu novu porodicu, ona o kojoj oboje sanjaju otkako su bili deca.
86. epizoda:
Eloisa otkrije Horheova osećanja, nakon čega ga pita da li ga interesuje Hulijana, on ne zna šta da joj odgovori. Horacio misli da već ima Amayin novac, i svaki put je sve bliži Hulijani, zbog čega ne sme ništa da pođe po zlu. Flavia priča sa Ulisesom, veli mu da ima jedan trač, on misli da je reč o krađi, ( valjda to znači… ) ali njegova devojka mu kaže da će se Marijana i Ivan venčati. Lukresija je jasno dala do znanja Cesaru da ona nije žena kojoj može pretiti, već njegova majka, ona koja je stvarala duže vremena, raskoš u kome se sada nalazi. Constanca uradi test za trudnoću, kada dobije rezultate njena prijateljica Nora je pita ko je otac njene bebe, ona joj odgovori da je u pitanju Max.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *