Žena koja nije mogla da voli – 1. i 2. epizoda

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – 1. i 2. epizoda

By  | 

Žena koja nije mogla da voli – 1. i 2. epizoda

Žena koja nije mogla da voli – 1. i 2. epizoda 

Prevela: čitateljka Kristina  

1) Ana Paula je mlada, lepa devojka, inteligentna i radna, ona i njena tetka Rosario zive zahvaljujuci poslu njenog brata Migela. Zahvaljujuci ekonomskim pritiscima Migel pravi grasku gde je umesan u jedan zlocin koji spaja njohove sudbine sa Brunom. Bruno je odlican advokat koji vadi Migela iz zatvora i nudi posao Ana Pauli da uvezba svoju profesiju kao medicinska sestra. Ona prihvata posao da bi pomogla porodici i odlazi na farmu Del Fuente ne znajuci sta je ceka tamo.

2) Stigavsi na imanje, Ana Paula se susrece sa strasnim Roheliom Monterom, vlasnikom farme, koji maltretira Margarita, jedno dete siroce koje zivi tu. Ana Paula ogorcena, suprostavlja mu se i daje ostavku tog momenta. Rohelio vidi Ana Paulu bez uniforme medicinske sestre i u njoj prepozna veliku slicnost koju ima sa jednom ljubavlju iz proslosti. Ana Paula ostaje zahvaljujuci insistiranju Sintije,  kapriciozne Roheliove sestre. Margarito, srecan zbog nove drugarice zove je da idu do reke. Ana Paula pada i vuce je struja, bez cekanja je spasena od njene prave ljubavi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *