Žena koja nije mogla da voli – od 121. do 123. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 121. do 123. epizode

By  | 

121: Uplakana María govori Sintiji da nikada nije želela da sazna istinu, no uprkos svemu što se dogodilo naučila je biti srećna dok ju je gledala kako odrasta. Histerična Sintija odgovara da ni ona nije htela saznati da je kći sluškinje i silovatelja te da je María kriva za sve jer naokolo govori da joj je majka. Rohelio govori Gustavu da je sigurno srećan što Roheliova operacija nije uspela, no upozorava ga da će svejedno paziti na svoju hacijendu i ženu. Gustavo mu odgovara da mu nije drago i da se ne slaže s činjenicom da je Rohelio rekao Sintiji istinu o njenom poreklu.

122: Rohelio uzvraća poljupcima Ani Pauli koja ga moli da prizna da i on nju voli kao što ona voli njega. Rohelio odgovara da se samo prepustio trenutku, no neće promeniti mišljenje. Naređuje Ani Pauli da ode, a ona ga moli da, ako već ne želi biti nasamo s njom, bar večeraju s Margaritom. Rohelio odbija. Gustavo je ljut jer je Sintija odlučila da će kumovi deteta biti Rohelio i Vanesa, a on je hteo da to budu Mersedes i Ernesto koji su u braku. Ana Paula i Margarito odlaze u Roheliovu kancelariju, govoreći mu da su došli k njemu jer on ima puno posla i ne može doći na večeru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


123: Ana Paula govori Roheliju da ona nije kriva što stvari nisu dobro ispale. Ne razume zašto je on želi povrediti i govori mu da je sve spremno za venčanje i da nema smisla da to potraće. Rohelio odgovara da neće biti potraćeno i da će videti šta će on učiniti. Ernesto govori Roheliju da ga je pre operacije molio da nastavi gradnju klinike te da sada treba novac. Zanima ga i ima li i dalje Roheliovu podršku, no Rohhelio kaže da nema jer ima druge prioritete.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *