Žena koja nije mogla da voli - od 54. do 56. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 54. do 56. epizode

By  | 

54: Ana Paula zahvaljuje Brunu što ju je štitio pred Roheliom. Rohelio čuje njihov razgovor i optuži Bruna da je izdajica. Ana Paula stane na Brunovu stranu. Rohelio mu kaže da se ne nadmudruje s njim jer zna da mu je Ana Paula zapela za oko. Bruno se brani da ne bi nikada taknuo ženu svog prijatelja. Ali Rohelio mu kaže da zna kako je on s njim samo da bi vratio očevu zemlju.

55: David besno odvlači Siniju kad vidi da se grli s Gustavom i kaže joj da ne može biti s tim čovekom. Sintija ga tera od sebe, a i Gustavo mu preti da je ostavi na miru. Rosaura kaže Ani Pauli da je Rohelio tera da jede u kuhinji s poslugom, a Ana Paula tada kaže Roheliju da će i ona jesti u kuhinji sa svojom tetkom. Rohelio je uverava da bi je tetka prodala za novac. Rohelio popušta i kaže Mariji da će Rosaura odsad jesti s njima.

56: David kaže Roheliju da mu nije bio dobar prijatelj jer ga nije podupro u poslu i sa Sintijom. Rohelio mu odgovori kako ga je njegova sestra odbila te da je on ne može prisiliti da mu se vrati. David ga upozori da će i dalje ustrajati svidelo se to njemu ili ne. Policija dođe na imanje uhapsiti Migela. Rohelio shvati da je to deo Davidove osvete. Rohelio naloži Hugu da skrije Migela i kaže policajcima da je njegov šogor pre nekoliko dana napustio imanje te da ne znaju ništa o njemu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *