Žena koja nije mogla da voli – od 131. do 133. epizode

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 131. do 133. epizode

By  | 

131: María govori Ana Pauli da je Rohelio ludo voli i zato je odustao od nje. Preklinje je da mu ne kaže da joj je to rekla. Gustavo govori Mersedes da Sintija nije hrabra žena kakva je mislio da jeste i da ga svakog dana sve više razočara. Mersedes mu govori da mu je draga iako je ne voli koliko bi ona htela, no da to nije razlog da se poželi rešiti deteta kada postoje mnoge žene koje žele imati decu.

132: Ana Paula govori Gustavu da se vratila na hacijendu jer je saznala pravi razlog zbog kojeg ju je Rohelio najurio. Kaže mu da se Rohelio i dalje isto ponaša, ali ona ga voli i spremna je opet ga osvojiti. Gustavo joj govori da se Rohelio sigurno već pokajao i promenio svoju verziju, no Ana kaže da joj nije Rohelio rekao pravi razlog i da je obećala osobi koja joj ga je rekla da će kriti njeno ime. Rohelio kaže Maríji da su ga zabolele Margaritove reči. María mu kaže da iskoristi Paulin povratak kao priliku da bude srećan i usreći osobe koje ga vole.

133: Rohelio kaže Gustavu da su se on i Ana Paula pomirili i spremni su početi iznova. Vanesa je skrhana jer je shvatila da nema nikakve šanse ponovno osvojiti Rohelija te je Bruno počinje iskorišćavati da bi poslovala s njim, no potajno a da Rohelio ne sazna. Kaže joj da je to sjajna osveta Roheliju i Sintiji koja nije znala biti dobra prijateljica.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno