Žena koja nije mogla da voli – od 91. do 94. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 91. do 94. epizode

By  | 

91: Vanesa kaže Brunu da ću mu dati Davidov deo ranča La Negra ako joj pomogne da se približi Roheliju. Ernesto kaže Mersedes da je voli, ali da će njihova veza propasti ako se nastavi tako ponašati. Kaže joj da ne razume kako nekome ko pomaže ljudima osobni problemi mogu biti važniji od dobrobiti celoga sela. Ulises kaže Roheliju da mu je Margaritova majka ostavila pismo koje dečak treba otvoriti kad navrši šestnaest godina, ali da su mu ga ukrali i da ne zna šta u njemu piše.

92: Rohelio kaže Rosauri, Dani i Migelu da ih više ne želi u svojoj kući jer ih je sve ugostio, a oni su mu krili za njegovu ženu i Gustava. Rosaura ga plačući preklinje da joj dopusti da ostane kako bi pazila na svoju nećakinju. Rohelio joj odbrusi da ga umara i da je više ne želi u svojoj kući. Vanesa podrugljivo kaže Ani Pauli kako joj se u početku činilo loše što Rohelio želi da ostane, ali da je sada srećna jer zna da je želi blizu kako bi je ponižavao.

93: Efraín kaže Sintiji da se loše oseća zbog onoga što su učinili Ani Pauli te da će Ana Paula i njeno dete umreti. Sintija ga pokuša smiriti rekavši da je kucnuo njen čas, ali Efraín joj kaže da to ne može biti jer su oni podmetnuli zmiju. María zatekne Sintiju i Efraína kako se ljube. Pita Sintiju kako je moguće da se ljubaka s preradnikom, a ona joj kaže da su je svi drugi muškarci ostavili ili razočarali te da je Efraín jedini koji je zaista voli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


94: Vanesa kaže Sintiji da je Rohelio spreman na sve samo da spasi Anu Paulu, čak i na to da se oženi njom. Rohelio podseti Gustava da je njegovo dete umrlo i kaže mu da mu smeta njegova pristunost jer je Ana Paula njegova supruga. Zapreti mu da će ga izbaciti iz bolnice. Dani moli Gustava da bude oprezan i da ne pogoršava stvari. Migel pristane pomoći Gustavu da oslobodi njegovu sestru jer je Rohelio na imanje doveo Vanesu kao svoju ljubavnicu.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *