Ženskaroš iz vile - 24. epizoda!T

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 24. epizoda!

By  | 

Ferit pita Seyran šta želi, da odluči više. Najbolje da se razvedu. Fuat ga zovne zbog firme, moraju hitno ići. Vraćaju se kući svi. Kazim počinje raditi u firmi Korhan i na komičan način zadaje nevolje zaposlenicima. Sa druge strane, Seyran prizna sestri da je spremna na taj korak sa Feritom. Pošalje mu poruku spavaćice da izabere koja mu je ljepše i stavi mu do znanja da je spremna, što Ferita usreći. Ali Pelinina mama Zerin dolazi i donosi nemir u njihov odnos. Govori da će morati da oženi njenu kćerku i razvede se od Seyran. A takođe i Gulgun stavi do znanja. Ferit se čuje sa Pelin i dobije neočekivanu reakciju. Fuat i Asuman žele usvojiti dijete, ali nailze na neodobravanje od porodice, osim Ferita i Seyran. 
Seyran čuje razgovor Ferita i Gulgun gdje joj on govori da je ona rekla da će ga oženiti, ali da on može nastaviti sa svojim životom.
Oni je vide da je čula i Ferit dođe za njom. Seyran mu vraća prsten i govori da hoće razvod.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *