Ženskaroš iz vile - 43. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 43. epizoda!

By  | 

Pelinino iznenađenje za bebu ostavlja Ferita zbunjenim. Kazim je bijesan zbog onoga što je čuo i želi da ga dovedu u vilu da se obračuna sa Sultan. Ferit traži od İfakat da dovede Sultan u vilu. Ne mogavši ​​da se nosi sa svim ovim, Ferit zove Abidina i ide vani. Dok se neočekivani događaji dešavaju noću, Seyranina najveća podrška dolazi od Gulgun. Saznavši za postupke od Sultan, Halis Aga traži od İfakat da za ovo odgovara. Kazim, koji se sukobljava jedan na jedan sa Sultan, odlučuje da odustane od tog pitanja nakon onoga što je čuo. Sultan mu priznaje za aferu sa Feritom. U međuvremenu, Kaya i Suna provode dan zajedno. Dok Ferit pokušava da probavi vijest da će postati otac, Pelin ima nove planove u glavi. Suna i Kaya su sami u sobi i otvaraju srce jedno drugom, a potom se i poljube. Kazim ih zatiče zajedno i bijesan je. Seyran je sa Gulgun i sastaje se sa Sultan. Kada Ferit dođe tu, ona mu saopšti da joj je Sultan sve ispričala i zanima je šta će njen muž reći za aferu sa Sultan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *