Ženskaroš iz vile - 34. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 34. epizoda!

By  | 

Fuatova sahrana je u toku. Svi su slomljeni, posebno Gulgun. Seyran je tješi. Po povratku u vilu, Ferit je na podu sobe skrhan od bola. Seyran dolazi, grli ga i pruža mu podršku u ovim teškim trenucima. Po odlasku, Pelin joj se suprostavi i njih dvije se raspravljaju. Pelin joj stavlja do znanja da je ona vjerena za Ferita i da će biti sa njom. Seyran joj se suprostavi. 

U međuvremenu, Kazim odvede Sunu kod Safeta i natjera je na vjenčanje. Bespomoćna Suna pristaje na ovaj brak. Seyran uveče pobjegne od kuće i kroz balkon dođe kod Ferita. Tješe jedno drugo i uvjeravaju da će sve biti u redu. Krenu se strasno ljubiti i spavaju zajedno. Pelin ih je vidjela. Ujutru kad se probude, Seyran je prvo malo zbunjena, ali onda se poljube i budu srećni što su zajedno. Dok Latif ne zovne Ferita da dođe. 

Dole je Kazim, ljut. Pelin mu je dojavila da je Seyran u vili. Tu je i Halis aga. Kazim jako ošamari Seyran i govori da se vraća u Antep. Ferit i ona se drže za ruku i bore, nju vuče Kazim, a njega Halisovi ljudi. Na kraju im se ruke razdvoje. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *