Ženskaroš iz vile - 42. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 42. epizoda!

By  | 

Iako je Ferit razočaran kad vidi Seyran kako dolazi u školu s Kajom, ne dopušta Kazimu i ostalima da je zgaze u vili. Seyran uspjeva osvojiti Feritovo srce, govori mu da ga voli najviše i da je zbog njega odustala niod svog najvećeg sna. Kada Kazim napadne Seyran jer se upisala na fakultet, Ferit staje u njenu odbranu i suprostavi se Kazimu. Orhan preduzima novi potez kako bi spriječio ono što je Sultan namjerila za Dildže. U razgovoru sa Sunom, Ifakat je iznenadi i zbuni. Govori joj da bi trebala postati snaha vile i uživati u moći i bogatstvu. Sugeriše joj da bude sa Kajom. Ferit, Seyran, Asuman, Suna I Kaja izlaze proslaviti Seyranin polazak u školu. Tokom noći odvijaju se iznenađujući događaji, a kad se vrate u vilu dočekuje ih Sultan. Seyran poludi kad shvati da joj Sultan stavlja tablete protiv trudnoće u piće i napadne je. Udari je kada je Ferit zaustavi.

Novi šok za Ferita i Seyran uslijedi kada je pojavi Pelin čija majka i Nuket su u dosluhu. Pelin se pojavljuje sa stomakom u 6. mjesecu trudnoće 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *