Ženskaroš iz vile - 27. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 27. epizoda!

By  | 

Seyran je bijesna, još je samo ostalo da je udari. Ferit odmah shvati šta je krenuo učiniti i izvinjava se, uvjerava je da je ne bi nikada udario, samo je u trenutku ruku podigao. Seyran je odlučna da odlazi iz te kuće dok je on pokuša zaustaviti. Govori joj da je to put bez povratka, neće ići za njom ako ode. Seyran govori da je gotovo zauvijek, neće se nikada vratiti i odlazi.
Kasnije, Halis aga zove Seyran, ona se izvinjava, ali neće doći. Halis aga je ljut.

Kazim pretuče Seyran jer ne želi da se vrati u vilu. A Abi i Ferit se posvađaju, Abi govori da on voli Sunu, kao pravi čovjek, a ne kao on. Gadost je što je poljubio svastiku pijan. Ferit ga udari i odlazi.

Kasnije se Ferit i Seyran nađu na parkingu i on joj govori da će se vratiti i Halis i Kazim to žele, ali Seyran opet ostaje pri svome, neće se više nikada vratiti.

Kazim se sastaje sa Zarin. Potom pita Seyran da li je sigurna u razvod, da ne bude dječija igra. Ona govori da jeste. Kazim veli da je tema završena, razvešće se. 

Ferit upada kod Kazima i hoće da odvede Seyran. Kazim dolazi i svađaju se, Ferit govori da je on prodao kćerku za imanje. Kazim ga udari i Ferit pada pred Seyran koja je šokirana. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *