Ženskaroš iz vile - 45. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 45. epizoda!

By  | 

Seyran ugleda slike na kojima se Ferit ljubi sa drugom ženom i počne da histeriše i viče na ljude u kafiću, da li su vidjeli ko je to ostavio na njen sto. Sa druge strane, u vili Nuket pravi scenu i lažnu dramu i govori da ona odlazi. Kaya odbije poći sa njom, odlučan je oženiti Sunu što raduje Kazima.

Seyran stiže kući sva skrhana i u sobi se suoči sa Feritom. Ispituje ga u vezi slike. On je ubjeđuje da neko igra igru sa njima i da će joj dokazati da nije kriv.

Suna se zahvaljuje Kayi što je uz nju protiv svih. On obeća da ih niko neće rastaviti.

Pelin, Zerin i njena rodica kuju planove kako da razdvoje Ferita i Seyran. Seyran odlazi do Kaye i govori da zna njegove stvarne namjere i da neće dozvoliti da oženi njenu sestru. On je provocira i ona ga ošamari. Suna naiđe i kada joj Kaya saopšti Seyranine riječi, dolazi do svađe između sestara.

Ferit podrži Pelin kod ujaka, a on insistira da je oženi. Suna i Kaya odlaze u kupovinu za vjeridbu, a Seyran se sastaje sa djevojkom sa slike koja je laže. Odluči pratiti Ferita.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *