Ženskaroš iz vile - 29. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 29. epizoda!

By  | 

Ferit se probudi i napadne Sultan. Izbaci nju i Pelin iz sobe. Suna ubjeđuje Seyran da kaže Feritu i kada Seyran odbije, Suna se bez njenog znanja nađe sa Feritom i ispriča mu stanje. On poludi, bijesan je. Odlazi u kuću Safeta i Tarika i udari Tarika. Zaprijeti njihovom djedu da neće dobiti niti Seyran niti Sunu. Abidin je uz njega. Djed ga otjera. Ferit kaže svom djedu, Halis agi sve i ovaj kaže svojim ljudima da se spreme. Odlaze kod Kazima, Halis aga ga jako udari i on padne na pod. Dovedu Seyran sa sobom, ali na Feritovu žalost, djed odluči da je zatvori u drugu sobu. 

Ferit i Seyran se opet posvađaju. Halis aga ih natjera i oni potpisuju papire za razvod. Ferit se prisjeća trenutaka sa njom i potpisuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *