Ženskaroš iz vile - 49. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 49. epizoda!

By  | 

Nakon što je izbačen iz vile, Kazim se prisjeća svog djetinjstva i kako je bio zlostavljan isto kao što je on Seyran i Sunu zlostavljao. Sa druge strane, Suna i Kaya dobijaju Halisov blagoslov, dok Nuket nije zadovoljna njihovim vjenčanjem. Kaya joj stavi do znanja da se mora pomiriti sa tim.

Seyran se doseli kod novih drugarica Ece i Nihan i započinje novi život. Ali kada 3 drugara dođu do njih, Ferit to saznaje i pravi scenu. Seyran dobije panični napad i drugarice joj pomognu. Suna prevazilazi svoje traume uz Kayu koji joj pruži razumijevanje. Njih dvoje provode prvu bračnu noć. Halis oprašta Ifakat, Gulgun uhvati Orhana i Didžle i hoće razvod. A Nuket predloži Šehmuzu da se njih dvoje vjenčaju.

Ferit je cijelu noć ostao ispred Seyranine kuće. Esme se suprostavi Kazimu i pozli joj. Suna i Seyran uz Kayu i Ferita odmah dolaze. Grle se njih tri, ali sestre nastavljaju sa raspravom kada izađu iz sobe. Halis dočeka Pelin i poželi joj dobrodošlicu u vilu.

Ferit ubjeđuje Seyran da je voli i da ne može živjeti bez nje. Ona ga poljubi, a potom mu kaže da nije ništa osjetila, da je uništio njihovu ljubav i da joj je svejedno, ljubila njega ili drugoga i ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *