Ženskaroš iz vile - 38. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 38. epizoda!

By  | 

Ženskaroš iz vile – 38. epizoda!

Nakon što se Ferit jako naljutio na djeda jer je na stolicu njegovog brata postavio Kayu, Ferit se odlučuje na osvetu.

Halis Aga misli da može razdvojiti Seyran i Ferita tako što će ih prozivati za stolom dok jedu, ali oni se još više vežu jedno za drugo.

Iako je Halis aga pokušao da poremeti red i mir u vili nakon sto dovede goste, ali zapravo je napravio kontra efekat. 

Ferit sada samo uzima Seyran za ruku i izlaze iz kuće. Obećava Seyran da nista više kao prije neće biti te da će joj uvijek biti samo osmijeh na licu. Nece dozvoliti da je bilo ko remeti.

Nakon što je Ferit rekao da neće odustati od Seyran, jedino mu je Asuman, nasmijana i sjedeći pored njega pružila podršku.  Što se ne može reći i za ostatak njegove porodice.

I već Ferit, brani bratovo mjesto pored Asuman za stolom! 

Iako je Ferit zamolio Seyran da ne ide razgovarati sa Kayom i Nuket, ona je ipak napravila iznimku. Pokušala spasiti svog muža koji se naljutio na nju nakon tog saznanja. Ferit na kraju udara Kayu. Ljut je i bijesan dok ga Seyran smiruje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode možete pronaći OVDE

Epizodu pogledajte OVDE 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *