Život vredan življenja 21. i 22. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Život vredan življenja 21. i 22. epizoda!

By  | 

Život vredan življenja 21. i 22. epizoda!
21 epizoda
Paloma kaže Ramonu da među njima postoji veliko nepoverenje i vrati mu verenički prsten. Nana zamoli Dioga da udalji Palomu od njihove porodice.Francisca uverava Palomu da nema ništa sa Ramonom. Paloma shvati da je bila nepravedna prema njemu. Ramon se zakvači s Marcosom zbog Palome. Paloma kaže šurnjakinji Lulu da se mora izviniti Ramonu. Paloma zamoli Lea za pomoć kako bi priredila Ramonu iznenađenje u Caciqueu de Ramosu. Silvana poseti Marija tražeći Marcosa i zatekne ga s drugom ženom.

22 epizoda
Marcos ne želi biti sa Silvanom. Patrick kaže Gabrieli da su on i Vicente zamolili Ramona da je vrati na trening. Alberto kaže Sofiji da želi iznenaditi Palomu. Paloma izjavi Ramonu ljubav na pozornici u Caciqueu de Ramosu. Alberto se iznenadi tim prizorom. Diogo opije Nanu kako bi joj napravio dete. Lulu moli Alberta da je zaposli. Paloma i Ramon uhvate Alice i Luana u krevetu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno