Zvezda severnjača 20. epizoda!Kuzej namerava da oženi Jildiz!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača 20. epizoda!Kuzej namerava da oženi Jildiz!

By  | 

Zvezda severnjača – 20. epizoda – Kuzej namerava da oženi Jildiz!

Prevod: Maja 🙂

Kuzej je naumio da se obe porodice pomire, a ujedno i on da se spoji sa svojom dragom – Jildiz. Namera mu je da ubedi svog oca u to i oni polaze da zatraže Jildizinu ruku za brak.

Napokon, ljubav između Kuzeja i Jildiz dobiće blagoslove njihovih porodica. Oboje su izrazito uzbuđeni, a sve pripreme su već obavljene. Najveća prepreka koju su ranije imali uz sebe postaće samo prošlost. Međutim, kakva im je sreća, prepreke između ovo dvoje postaju veće nego što su zamislili. Ali opet to ne znači da će da odustanu.

Kuzej čini sve što mu padne na pamet samo kako bi se spojio sa Jildiz, ali postoji jedna stvar koju propušta. Njegova ćerkica, koja ga bezuslovno voli i koja bi žrtvovala sve za njega, sad traži od njega da joj ispuni jednu želju. Ako Kuzej ovo ne prihvati, već postoji drugi naum koji bi zapanjio sve prisutne. Ali prevashodno se Kuzej mora spojiti sa Jildiz.
Konačno, njih dvoje odlaze na putovanje o kom su sanjarili. Premda postoje razlike u stvarnosti i njihovim zamislima, nema veze; krajnji ishod jeste da su zajedno, i to udaljeni od svih.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site