Zvezda severnjača - 25. epizoda!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača – 25. epizoda!

By  | 

Zvezda severnjača – 25. epizoda!

Prevod: Maja 🙂

Kuzej je veoma blizu sreće koju je čekao mesecima. Najzad, ne nazire se prepreka između Jildiza i njega. Ali nije samo Kuzej taj koji slavi, već se cela porodica Mologlu raduje što se otarasiše njegove bivše Šule jednom i zasvagda. Napokon, reklo bi se da će Kuzej-Jildiz biti zajedno. Ali ne prođe puno kad svi shvate da su pogrešili.

Jildiz nastavlja da bude uporna oko svoje odluke. Ona ne namerava da veruje Kuzeju ponovo, a on čini sve što mu padne na pamet. On nastoji da je ubedi da bude sa njim; uzima ulogu Romea, zatim junaka, pustolovnjaka, sve. Međutim, poverenje koje je Jildiz izgubila u njega ne izgleda kao nešto što bi moglo tek tako da se popravi i povrati. Jildiz sama započinje svoje lične napade, pa povlači naredni korak da odvuče Kuzeja do propasti.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site