Zvezda severnjača - 5. epizoda

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača – 5. epizoda

By  | 

Zvezda severnjača – 5. epizoda

Prevod: Maja 🙂

Kad Jildiz donese odluku da ode i ostavi sve za sobom, susreće se sa nečim što nije očekivala. Kuzej stane pred nju moleći je da ne ide. Jildiz je na korak da čuje od Kuzeja reči koje je žudela da čuje. Hoće li Kuzej najzad reći Jildiz ono što je želela da čuje ili će njihova ljubav ponovo da doživi kolaps?

Kuzejev osećaj krivice prema Jildiz ne traje dugo, jer on ima veće brige da reši. Njen dužnik Sadulah, u nameri da natera Kuzeja da plati, ovog puta ima drugačije načine. Ovog puta, Kuzej je zaista prignječen u novonastalim životnim okolnostima.

Po prvi put, Jildiz i Kuzej pokušaju da budu prijatelji umesto neprijatelji. Kuzejeve tegobe su mu na leđima, ali zato njegova veza sa Jildiz ide možda i dublje od prijateljstva. Svaki događaj koji ih primorava da rade združeno… zapravo ih približava.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site