Marina vidi kako Patroklo naoružan prijeti Demetri i informiše Nektarija i Ahila

Brusko-Mprousko

Brusko – 770. i 771. epizoda- Marina vidi kako Patroklo naoružan prijeti Demetri i informiše Nektarija i Ahila!

By  | 

 Marina vidi kako Patroklo naoružan prijeti Demetri i informiše Nektarija i Ahila

770: Dijamantisovo hapšenje čini da se svi lakše osjećaju, dok su Sifis i Anastazija suočeni sa dilemom između ljubavi i pravde. Patroklo luta Nikozijom naoružan pokušavajući da ubjedi Demetru da mu se vrati. Melina i Ahil su srećni zbog trudnoće i prave planove za budućnost dok Mateo i Stela odluči reći njenim roditeljima da se razvode. Paola uz Stefanin pristanak seli se u Sifisovu kuću i svi su uzbuđeni zbog novog početka. Gethsemane se pozdravi sa svima i ode za Brazil.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


771: Ahil i Nektarije vjerujući da je Demetra u opasnosti, ubjeđuju je da se preseli u Mateo kuću dok Patroklo ne bude uhapšen. Uprokos strahu da dotakne bebu, Stela ne prestaje da daje instrukcije Anastaziji. Stefani postavi uslove Sifisu. Paola vidjevši da Sifis uzima pištolj ode da vidi prijašnjeg vjerenika koji je došao na Krit. Marina odlazi u potragu za majkom, ugleda Patrokla naoružanog kako prijeti Demetri i informiše Nektarija i Ahila.
Picture source: Imgrum

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *