Beskrajna ljubav 15. epizoda!

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav 15. epizoda!

By  | 

 

 

 

 

 

Beskrajna ljubav 15. epizoda!

Zejneb izlazi iz hotela u suzama, govoreći da je verovala Emiru. Emir govori da je ovaj put pobedio Kemala. Kemal govori Nihan da ako nema leša verovatno da nema ni ubistva. Nihan je odlučna da sazna šta se zapravo stvarno desilo one noći. Nihan je zahvalna Kemalu što joj je pomogao. Kemal i Nihan zajedno istražuju Keren. Zejneb je slomljena, žudi za osvetom Emiru, za ono što joj je uradio. Zejneb neznajući sta da radi, odluči da sve ispriča Asu. Asu pokušava da je zaustavi u nameri da se osveti Emiru. Emir isčekuje šta će se desiti u vezi Zejneb.

Galip saznaje da Vildan ima sestru,te pronalazi način da se upoznaju. Taj susret će pokvariti odnos izmedju Galipa i Vildan. Zejnep ne može da kontroliše želju za osvetom. Kada je pronašla način na koji može da rani Emira, ne razmišlja ni trenutak već odmah deluje. Medjutim jedan mali predznak će promeniti sve. Počinje trka do Keren. Pobednik će biti onaj koji prvi zakuca na njena vrata.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site