P-Godina prolazi, Shi-jin je ipak živ i zagrli Mo-yeon

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 15. epizoda – 2. dio – Godina prolazi, Shi-jin je ipak živ i zagrli Mo-yeon!

By  | 

P-Godina prolazi, Shi-jin je ipak živ i zagrli Mo-yeon

Poručnik Park posjeti Mo-yeon da joj kaže da će biti objava Shi-jinove i Dae-youngove smrti. Oficijalna priča će biti da su poginuli u saobraćajnoj nesreći tokom treninga i traži joj potpis za zakletvu za njenu protekciju. Suza klizne iz njenog oka i upita da li je Shi-jinova smrt spasila život. On ponosno kaže da jeste, zaštitio je mir i umro je za zemlju. Mo-yeon ne shvata, zašto se onda njegova smrt drži kao tajna, pita ga zašto su izabrali takav život.
Život ide dalje, Mo-yeon se zatrpava poslom, ispaltilo se i unaprijeđena je. Muyng-joo se sprema da se vrati u Uruk što je bila molba njenog oca. Yoon priznaje da se osjeća loše što je pustio Dae-younga na finalnu misiju i brine se za nju. Ona se nalazi sa Mo-yeon da se pozdrave (imaju Dae-youngove i Shi-jinove plišane životinje- prijatelje sa sobom).

Muyng-joo govori da ima tri dana, pa predlaže da urade Dae-youngova i Shi-jinova “tri dana bez noći” pijući prije nego ide.
Mo-yeon se složi i pita je kako su se Shi-jin i Dae-yong upoznali. Ona priča da su se upoznali zbog žene i prikaan je flešbek gdje Shi-jin uskače pod Dae-youngov kišobran. Znajući da je Shi-jin tu zbog Muyng-jooinog oca koji se nadao da će Shi-jin da je oženi, Dae-young odmah istakne da se on zabavlja sa Muyng-joo. Shi-jin ih ispituje o njihovoj vezi i uvjerava ga da se neće boriti oko Myung-joo, predloži da se bore na istoj strani.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site